Akcija!

Fujifilm Instax Mini 9

Original price was: €100.00.Current price is: €89.00. z vključenim DDV

Fujifilm Instax Mini 9 – bela

Fujifilm Instax Mini 9 je polaroidni fotoaparat, kjer sliko dobite takoj.

S pomočjo tega simpatičnega polaroid fotoaparata pridete do fotografij v velikosti kreditne kartice v trenutku! S Fujifilm Instax mini 9 polaroid aparatom lahko posnamete odlične instantne fotografije v najrazličnejših svetlobnih pogojih.

 

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Uporaba Instax mini 9 je povsem enostavna. Za vklop aparata preprosto pritisnete na gumb zraven objektiva, obrnite kolesce na prižgano lučko ter pritisnite na sprožilec. Ostrenje in bliskavica sta avtomatska in ne potrebujeta dodatnih nastavitev.

Instax mini 9 samodejno določi najboljšo osvetlitev za fotografiranje in vas o tem obvesti s prižigom ustrezne lučke. Števec zavrtite tako, da označite prižgano lučko. Instax mini 9 izbira  med naslednjimi načini: nočni (f/12.7), v senci (f/16), ob ob oblačnem vremenu (f/22) ter ob jasnem vremenu (f/32). Hitrost zaklopa je nespremenljiva in znaša 1/60 sekunde.
S spreminjanjem svetlobnega načina lahko dosežete tudi posebne efekte, kot je na primer high-key. To dosežete z izbiro bolj svetlega načina od tistega, ki bi bil za trenutne svetlobne pogoje najprimernejši (npr. za high-key efekt pri oblačnem vremenu izberite nastavitev za senco). S high-key načinom bodo slike mehkejše in bolj nežno osvetljene.

Novosti polaroidnega fotoaparata Fujifilm instax mini 9 serije so nove pastelne barve, avtomatsko ugašanje polaroidne kamere po 5 minutah nedelovanja, ima vgrajeno selfie ogledalo ter close-up predlečo za makro fotografijo.

 

Dodatne informacije

Polaroid fotoaparat

Instax mini 9 samodejno določi najboljšo osvetlitev za fotografiranje in vas o tem obvesti s prižigom ustrezne lučke. Števec zavrtite tako, da označite prižgano lučko. Instax mini 9 izbira med naslednjimi načini: nočni (f/12.7), v senci (f/16), ob ob oblačnem vremenu (f/22) ter ob jasnem vremenu (f/32). Hitrost zaklopa je nespremenljiva in znaša 1/60 sekunde.
S spreminjanjem svetlobnega načina lahko dosežete tudi posebne efekte, kot je na primer high-key. To dosežete z izbiro bolj svetlega načina od tistega, ki bi bil za trenutne svetlobne pogoje najprimernejši (npr. za high-key efekt pri oblačnem vremenu izberite nastavitev za senco). S high-key načinom bodo slike mehkejše in bolj nežno osvetljene.

Novosti polaroidnega fotoaparata Fujifilm instax mini 9 serije so nove pastelne barve, avtomatsko ugašanje polaroidne kamere po 5 minutah nedelovanja, ima vgrajeno selfie ogledalo ter close-up predlečo za makro fotografijo.

Specifikacije:
• tip filmov: Fujifilm Instax Mini
• barva: bela / Smoked White
• velikost fotografije: 62 x 46 mm
• objektiv: 60mm, 1:12,7
• območje izostritve: od 0,6 m do neskončnosti
• hitrost zaklopa: 1/60 s
• nadzor osvetlitve: ročni sistem (LED indikator v merilcu ekspozicije)
• ponovno proženje bliskavice: 0,2 – 6 s (z novimi baterijami)
• varčevanje z energijo: po 5 minutah se avtomatsko izključi
• domet bliskavice: od 0,6 do 2,7
• napajanje: 2 LR6 / AA 1,5 V alkalni bateriji (za predvidoma 10 paketov filmov)
• velikost: 116 x 118,3 x 68,2 mm
• teža: 307 g (brez baterij, paščka in paketa filmov)
• drugo: števec števila filmov, potrditveno okence za paket filmov

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Fujifilm Instax Mini 9”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.